Workshops

Workshops

Creatief en gefocust

Mindfulness is meer dan mediteren alleen! Wist je dat een creatieve workshop ook een vorm van mindfulness kan zijn?

Ik organiseer regelmatig workshops waar we in groepjes van ongeveer 6 personen bewust bezig zijn met een bepaald onderwerp: voeding, waar worden we blij van, hoe kunnen we structuur brengen, plannen,..

Zo hebben volgende workshops reeds op het menu gestaan:

 • Gezond en bewust eten
 • Zentangle
 • Bullet-journal
 • Visionboard 
 • Mandala’s

De workshops zijn steeds een afwisseling tussen theorie en oefeningen. Tijdens de workshop kan je gebruik maken van materiaal dat ik ter beschikking stel. Na afloop krijg je informatie over de workshop mee naar huis.

Praktisch

Voor de data en prijzen van de workshops kan je kijken op mijn facebookpagina.

Recensies

Wat mensen over mij vertellen.
 • Naast ACT en Mindfulness organiseert Julie leuke creatieve sessies, met een therapeutische insteek. “Zentangle” kan ik je alvast aanraden als je een superontspannende tekentechniek wil gaan toepassen. Maar ik kijk ook verder uit naar mogelijke andere sessies zoals Bullet Journal, …. die jammer genoeg werden uitgesteld omwille van de Corona lockdowns. Maar uitgesteld is niet afgesteld ! Dus daar ga ik zeker ook weer van de partij zijn !

  M.R.
  Over workshops
 • Julie’s aanpak is heel persoonlijk, uitermate empathisch en ze spreekt ook vanuit haar eigen ervaringen (bijvoorbeeld hoe ze met haar eigen burn-out is omgegaan). Dat is haar meerwaarde tov de “kant-en-klare” ACT programma’s die andere kanalen aanbieden, omdat ze soms wat dieper bij één of meerdere stappen wil ingaan als ze merkt dat je wat worstelt om dit voor jezelf te concretiseren. 

  M.R.
  Over ACT
 • De essentiële olie van spar is een aangename natuurlijke buitengeur. Na het opsnuiven heb ik het gevoel dat ik meer zuurstof krijg via de neus en dat mijn borst meer opengaat. (Heidi)

   

  De zoete geur van sinaas brengt je onmiddellijk in een rustgevende sfeer.

  K.B.
  Essentiêle oliën