Praatgroep burn-out

Praatgroep burn-out

Deel je verhaal

Toen ik zelf geconfronteerd werd met een burn-out, merkte ik dat ik veel nood had om mijn verhaal te delen. Hoewel mijn familie en vrienden heel begripvol wilden zijn, had ik het gevoel dat ze me toch niet echt begrepen. En dat is logisch, want zij hadden dat zelf niet meegemaakt. Een goede huisarts en een goede coach zijn onmisbaar, maar praten met lotgenoten is dat evenzeer! Praten helpt in het herstelproces. Ik ging dus tijdens mijn burn-out op zoek naar een praatgroep voor lotgenoten. Gezien ik dit niet vond, heb ik zelf een praatgroep opgericht.

De praatgroep is uitsluitend voor mensen die in een burn-out zitten of recent hebben gezeten en de nood voelen om hierover te praten. We komen samen in groepjes van maximum 6 personen

Tijdens deze praatgroep ga ik niet coachen, maar wel: het gesprek modereren, gespreksonderwerpen aanreiken, tips uitdelen,..

Je kan tijdens de praatgroep je emmertje leegkappen, en je rugzakje aan tips kan je bijvullen.

Praktisch

De praatgroep gaat al wandelend door. Bij heel slecht weer kan dit ook doorgaan in de praktijk.

De data worden aangekondigd op mijn facebookpagina.

Ik vraag een bijdrage van 12 euro. Ik voorzie thee en koekjes.

Wil je er graag bij zijn? Laat je me dit dan even weten?