Over Julie

Coach Julie

Leer me kennen!

Ik ben geboren, opgegroeid, en woonachtig in het prachtige Diest, mama van Alexander, en een echte levensgenieter. Ik hou van lange wandelingen, lezen, structuur, gezond koken, dansen, diepzinnige gesprekken, balans, contact met mensen, muziek …   

 

Authenticiteit, verbinding, en bewustzijn zijn belangrijke waarden voor mij.

 

Een bewust leven is er voor mij ook niet van de ene dag op de andere gekomen. Hiervoor moest ik eerst eens goed door elkaar worden geschud. Na een burn-out op jonge leeftijd, besloot ik anders te gaan leven. Mediteren heeft me hard geholpen en helpt me nog steeds op die weg naar een bewust leven. Maar er zijn zeker nog veel meer andere dingen die daartoe hebben bijgedragen. Deze kennis en ervaring wil ik nu graag delen met anderen.

 

In 2010 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker, in 2018 startte ik mijn opleiding als mindfulnesscoach en in 2019 werd ik ook ACT-coach. Ik ben heel leergierig en ik blijf verder studeren: voedingspsychologie, opleiding compassie, ..

Coach Julie

Mijn wens voor jou...

Ik wens

 

  • Dat je kan genieten en gelukkig zijn in het nu, niet in de toekomst, en ook niet in het verleden.
  • Dat je een leven hebt met structuur: to do lijstjes moeten uit het hoofd, jij wil immers plannen om te leven, niet leven om te plannen.
  • Dat je meer uit je hoofd kan komen, minder piekeren, en een leven in overeenstemming met het hart: afgaan op gevoel, waar hou ik van, wat geeft me energie, wat motiveert me.
  • Dat je leven in balans is tussen de verschillende levensdomeinen. Voor elk levensdomein is er aandacht. Je moet het ene levensdomein niet uitsluiten om voldoende aandacht te kunnen hebben voor het andere.
  • Dat je bewust kan leven: je doet wat je doet omdat jij ervoor hebt gekozen!

Mijn nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in en krijg leuke updates.