De blog van Coach Julie

Op weg naar een bewust leven.
Onder het motto “onbekend is onbemind” zet ik graag 6 misverstanden over mindfulness op een rijtje. Er zijn er meer, maar ik persoonlijk vind deze 6 de meest voorkomende. Misverstand 1: mindfulness is hetzelfde als mediteren Mediteren is een onderdeel van mindfulness. Maar je hebt...
Meer lezen
Onlangs vertelde een vriend van mij een verbluffend verhaal. Joepie, inspiratie voor een nieuwe post! Lang geleden ging hij geregeld parachutespringen met vrienden. Na een traumatische gebeurtenis was hij ermee gestopt. Dat snapte ik best; een trauma kan het vuur van je passie doen doven....
Meer lezen
Ik wil graag volgende getuigenis over een burn-out met julie delen. “En toen ging plots het licht uit. Figuurlijk dan. Al had ik liever gehad dat het licht letterlijk uitging, dan had niemand mij kunnen zien. Want wat zal ik daar maar raar gestaan hebben....
Meer lezen
Toen ik in 2016 startte met mindful te leven, begon ik me veel vragen te stellen over onze consumptiemaatschappij. Ik wou bewuster omgaan met de manier waarop ik verbruikte, maar ik wou ook stilstaan bij de dingen die ik kocht. Wie heeft het product gemaakt,...
Meer lezen

Coach Julie’s blog

Ik ben Julie en ik help jou graag “op weg naar een bewust leven”. Op mijn blog kan je allerlei artikels en updates lezen over mijn vakgebied en gebeurtenissen die ik meemaak.

Recente artikels

Mindfulness: over zweven en sokken van geitenwol.
6 februari 2021
De perfectionist en de parachutist
22 december 2020
Getuigenis burn-out
4 december 2020